Nieuwbouw

imgp2343

NIEUWBOUW

U wilt een huis laten bouwen?

Dat is een grote investering. Wij begrijpen dat heel goed en werken graag met u samen om tot een betaalbaar en goed resultaat te komen dat geheel voldoet aan uw wensen.
Om te komen tot een mooi en goed huis dat u zelf laat bouwen, is het nodig dat opdrachtgever – u dus – ontwerper en bouwer elkaar goed begrijpen en weten te waarderen. Zo komen wij samen tot een huis dat ook uw thuis wordt.

Ervaring in nieuwbouw

U mag bij ons rekenen op genoeg ervaring om uw nieuw te bouwen huis van plan tot en met oplevering voor u uit te voeren. En dat in goed overleg met u gedurende elke fase van dit proces. Zo blijft u steeds op de hoogte van de vorderingen en weet u altijd precies waar u aan toe bent. U maakt de hele weg naar uw droomhuis mee!

Nieuwbouw van uw huis

Het is een veel gekoesterde wens: een eigen huis laten ontwerpen en bouwen. Wij vinden het onze taak om die wens op de goede manier uit te laten komen. Dat wil zeggen: zonder financiële of bouwkundige verrassingen en mét garantie en gebouwd in een kwaliteit die klaar is voor de verre toekomst. Wilt u zo’n huis nieuw laten bouwen? Neem dan contact met ons op!