Verbouw

imgp2345-2

U wilt uw huis laten verbouwen?

Verbouw

Een uitbreiding, aanbouw of gewoon één ruimte van twee laten maken? Heeft u plannen voor een grotere zolder door een dakkapel te laten plaatsen? Wilt u een erker aan de woonkamer of liever een serre waardoor uw kamer helemaal over lijkt te gaan in de tuin? Wilt u meer licht in huis of een extra bijkeuken? Een raam in de schuur of garage? Een nieuwe keuken of badkamer?

Verbouwen is ons vak

Vakmanschap

Ook voor de verbouw van uw woning bent u bij ons aan het goede en ervaren adres. Heel goed overleg is bij de verbouw van een woning net zo belangrijk als bij de nieuwbouw van een woning. Misschien nog wel belangrijker want bij een verbouw gaat de bewoning vaak gewoon door. U wilt dan precies weten waar u aan toe bent en wanneer u weer gebruik kunt maken van de te verbouwen ruimte(s).

imgp3429

Met vertrouwen verbouwen

Vertrouwen

U mag bij ons rekenen op compleet en kwalitatief goed werk. Met compleet bedoelen we dat we bij een verbouw of aanbouw ook even de vergunning voor u aanvragen als zo’n vergunning nodig mocht zijn. En daarover kunnen we u natuurlijk ook adviseren. Met ons als bouwer staat u nooit alleen. Wij vormen samen een team. Van begin tot en met de oplevering zijn wij u graag en vakkundig van dienst.