Over ons

Hét bouwbedrijf dat graag met bouwteams werkt

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Hét bouwbedrijf dat graag met bouwteams werkt

Bouwbedrijf Kok werkt graag in een bouwteam waar u als opdrachtgever ook in zit. Dat betekent dat de belangrijkste partijen die bij de bouw betrokken zijn vanaf het eerste begin mee gaan denken. Zo kunnen wij het project zoveel mogelijk aan uw wensen laten voldoen terwijl ook de bouwtechnische eisen en aspecten niet uit het oog verloren worden. Maar ook installatietechnisch zal er al heel snel een installateur bij het bouwteam aanschuiven. Op die manier kunnen we met elkaar de beste oplossingen bedenken.

BOUWTEAM IN UW VOORDEEL

Bouwteam levert meerwaarde

Door met een bouwteam te werken kan elke partij zijn eigen inzicht aan het project meegeven. Zo zie je bijtijds hoe je iets het beste kunt doen. Als aan het begin bekend is wat de wensen en eisen zijn en hoe die het beste kunnen worden opgevolgd, dan ontstaat er een bouwplan dat goed doordacht is en rekening houdt met alle wensen. Uw droomhuis ontstaat terwijl u er zelf volledig bij betrokken bent.

EFFICIËNT PROCES

Onze werkwijze in het kort:

Stap 01

Eerste ontwerp van uw droomhuis

Stap 02

Bent u akkoord?

Stap 03

Wij rekenen een richtprijs uit voor dit ontwerp

Stap 04

Bent u akkoord?

Stap 05

Constructieberekening en energieprestatie (EPC) berekening

Stap 06

Uitgebreide offerte

Stap 07

Bent u akkoord?

Stap 08

Start bouw van uw droomhuis

Uiteraard zullen er in dit proces aanvullingen en wijzigingen doorgevoerd worden. Bijvoorbeeld omdat zonnepanelen weinig zullen opleveren doordat de woning onder bomen staat. Dan gaan wij een oplossing berekenen zodat er zonder zonnepanelen toch voldaan kan worden aan het Bouwbesluit. Bijvoorbeeld door meer isolatie toe te passen of gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning of warmtepompen. En omdat u zelf in het bouwteam zit, kunnen we daarbij goed met uw wensen en budget rekening houden. Bij Bouwbedrijf Kok weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Tijd om uw droomhuis te verwenzenlijken

Of laat u terugbellen

Vrijblijvend uw dromen bespreken, vul voor een kop koffie en gesprek het onderstaande formulier in. Wij bellen u terug, wanneer het u uitkomt.

Contact form drawing Contact form drawing.