Kwaliteit

home3

Het bouwbedrijf dat gegarandeerd goed bouwt

Specialisten

Bouwbedrijf Kok werkt samen met specialisten in een bouwteam. Zo is er een architect waar we veel mee samenwerken en hij en wij begrijpen elkaar uitstekend. Dat geldt ook voor installatiebedrijven, de maker van de constructieberekeningen, en de producenten van onderdelen zoals ramen/deuren en dergelijke. Daarbij kiezen we steeds de best passende partij in het bouwteam. Een partij ook die qua werkwijze en inzet bij ons én bij u past.

over1-2

Afspraak is afspraak

Certificering

Wij staan waarvoor we staan en wat we aanbieden is goed en van de beste kwaliteit.

U heeft extra waarborgen omdat wij gecertificeerd lid zijn van Woningborg, de top qua garantie en zekerheid. Zij toetsen ook ons bouwplan, de financiële onderbouwing daarvan om te zien of het bouwen voor het geoffreerde bedrag haalbaar is en bijvoorbeeld de technische constructie van het plan.

imgp2345

Het bouwbedrijf met meerwaarde

Woningborg

U krijgt als bewoner een certificaat bij de oplevering dat de woning onder Woningborg is gebouwd. Deze instantie controleert tijdens de bouw of alles wordt uitgevoerd zoals het in het bouwplan staat. Dit geeft extra zekerheid en is zeker van meerwaarde. Nu, maar ook in de toekomst.

Tijd om uw droomhuis te verwenzenlijken

Of laat u terugbellen

Vrijblijvend uw dromen bespreken, vul voor een kop koffie en gesprek het onderstaande formulier in. Wij bellen u terug, wanneer het u uitkomt.

Contact form drawing Contact form drawing.