Bouwbedrijf Kok laat u graag referenties zien!

Klanten waar wij trots op zijn

De heer M. van Lagen uit Kootwijkerbroek
De heer M. van Lagen uit Kootwijkerbroek

Nieuwbouw mantelzorg woning

Marcel had bij ons al een schuur gebouwd en ik vond het een harde werker die ook nog eens netjes werkt. Toen wij onze woning wilden uitbouwen om mantelzorg te kunnen verlenen, viel de keus op hem. En daar heb ik geen spijt van. Ik kan er verder niet veel over zeggen dan dat alles is geworden zoals we van tevoren gedacht hadden. Wij kunnen hiermee goed uit de voeten. Ik kan Marcel van harte aanbevelen.

Pim van Asperdt uit Kootwijkerbroek
Pim van Asperdt uit Kootwijkerbroek

Renovatie woonboerderij na brandschade

Mijn vrouw kwam ‘s avonds aanrijden bij ons huis en zag een ogenschijnlijk kleine brand in de rieten kap. Uiteindelijk is het huis gered door de brandweer maar de schade was toch heel groot en vervelend.

Wat moest vervangen worden en wat kon blijven zitten? Waarom was vervanging noodzakelijk? Kon het niet goedkoper of anders? Is dit nou gevolgschade of indirecte schade..? Allemaal lastige vragen waar ik geen antwoord op had. Maar Marcel gelukkig wel en daar waren we heel blij mee. Over zijn werk kan ik kort zijn: perfect!

Elmer en Suzanne uit Schiedam
Elmer en Suzanne uit Schiedam

Nieuwbouw vrijstaande jaren 30 woning

Bij de start van ons bouwproject hadden we al een idee over de functionaliteit en indeling van ons huis. Met dit in ons achterhoofd vergeleken we diverse partijen en kwamen voor het ontwerp terecht bij Michel Stomphorst van Dutch Design Studio in Barneveld. Hij bracht ons weer in contact met Bouwbedrijf Kok. Samen vormden we een efficiënt bouwteam. Marcel is een jonge professional die door wil werken en topkwaliteit wil leveren. Met prima, zelfstandige vakmensen om zich heen. Hij is naast coördinator ook echt een vakman, die niet bang is om z’n handen vies te maken. Wij zijn heel tevreden.

Joost
Joost

Bouwbedrijf kok kenmerkt zich door een positieve en betrokken houding. Persoonlijk contact en het onderhouden van de relaties is iets waar ze veel aandacht aan besteden en waar ze zich positief in onderscheiden. Daarnaast zijn ze bij onze search opdrachten altijd goed in staat gebleken om de kern van de functie te achterhalen, waardoor ze succesvol zijn bij het vinden van een match tussen werkgever en werkzoekende.

Jeroen
Jeroen

Bouwbedrijf kok gaat door, daar waar anderen loslaten.

Jaap
Jaap

Bouwbedrijf kok is een verfrissend bedrijf met een zeer goed oog voor hetgeen een klant werkelijk nodig heeft en dat erin slaagt daar ook daadwerkelijk invulling aan te geven.

Berry van Ginkel
Berry van Ginkel

Particulier

Bouwbedrijf Kok is een bouwbedrijf waar je op kunt rekenen. De vakmensen bij Kok hebben mij geholpen bij het verwezenlijken van mijn droomhuis. De samenwerking verliep perfect! Een echte aanrader!